Tietoa minusta

Hei ! Nimeni on Turusen Tapani ja asun Tervakoskella. Vuodet 1995-2019 toimin virkakoiranohjaajana Helsingissä ja Hämeenlinnassa. Vuodesta 2004, aina vuoden 2019 marraskuulle asti, toimipaikkani oli Poliisiammattikorkeakouluun kuuluva poliisikoiralaitos Hämeenlinnassa. Päätyökseni koulutin poliisikoiranohjaajia ja heidän koiriaan. Olin jäljestämiskoulutuksen ja palokoiratoiminnan vastuuopettaja. Samanaikaisesti tein edelleen palokoiratehtäviä omalla työkoirallani.

Virkakoiranohjaajana huomasin konkreettisesti kuinka tärkeä osa lihashuollolla on koiran terveydessä ja hyvinvoinnissa. Omia työ- ja siviilikoiriani olen hieronut aina. 2015 vuoden aikana suoritin Kauhajoen Opistolla 25 opintopisteen koirahierojakoulutuksen. Pääopettajana toimi suuresti arvostamani ammattilainen Marika Kuoppala. Valmistuttuani olen hieronut virkakoirien lisäksi myös siviilipuolen metsästys-, kisa- ja kotikoiria. Eläköidyttyäni ammattiuralta jatkan koirien hierontaa - myös hiukan hankalammat asiakkaat ovat tervetulleita. 

Toimitilani ovat osoitteessa Kirkkotie 11, Tervakoski. Myös kotikäynnit asiakkaan luona ovat mahdollisia. Ota yhteyttä niin selvitetään sopiiko hieronta koirallesi. Handy Cure-laserhoito sisältyy hierontahintaan. Saat myös vuokrattua HC-laserhoitolaitteen kotiisi.

Palokoirapalvet vakuutusyhtiöille kuuluvat yrityksen toimenkuvaan.